Aaholm A/S
Langebjergvænget 15
4000 Roskilde
Tlf.:  +45 27 59 45 80
Email: aaholm@aaholm.dk

Vest afdeling
Rønhøjvej 25
8300 Odder
Tlf.:  +45 22 68 98 04
Email: kbl@aaholm.dk

Projektleder

Projektleder

Aaholm/Aluflam Vest søger erfaren projektleder.

Stillingen vil referere til afdelings-/salgschefen i Vest afdelingen, og du vil blive en vigtig brik i sikringen af projektgennemførelsen fra ordre til aflevering.

Aaholm/Aluflam beskæftiger sig inden for facade- og lukningsentrepriser med afdelinger i Roskilde og Odder nær Århus. Aaholm/Aluflam leverer professionel rådgivning, projektering, produktion og montage. Aaholm/Aluflam er en del af Aluflam Group der blev grundlagt i 1943 i Roskilde. Aluflam har i mange år været en aktiv medspiller på løsninger af brandtekniske udfordringer på sygehuse, skoler, plejehjem, museer, andre offentlige byggerier samt hoteller, kontorbygninger og lignende. Aluflam Group råder i dag over produktion i Litauen og egen aluminiums ekstrudering på fabrikken i Warszawa - Polen.

For at få succes i jobbet skal du have lyst til både at arbejde selvstændigt med såvel mindre som mellemstore og store projekter, men også til at arbejde ”på tværs” i virksomheden og være med til at sikre de øvrige afdelingers involvering/engagering i projekterne. Du skal være udfarende og proaktiv og god til at kommunikere på tværs i organisationen.

De vigtigste arbejds- og ansvarsområder vil være:

Din profil:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for byggefaget, Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling enten som projektleder eller lignende med kendskab til facadebranchen. Du er byggeteknisk velfunderet, dygtig til projektledelse og har en god logistisk forståelse og interesse.

Vi tilbyder

En stilling med ansvar og spændende perspektiver for personlig udvikling i en dynamisk virksomhed. Din faglige udvikling vil blive tilgodeset gennem samarbejde, erfaringsudveksling og uddannelse, idet vi på denne måde tilstræber at skabe et fagligt miljø inden for projektledelse.Lønpakken vil blive forhandlet på konkurrencedygtige vilkår.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning inkl. CV i samme dokument hurtigst muligt til Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt. Henvendelse til Afdelingsleder - Annisette Hemme annisette@aluflam.dk